Principis dels anys 50. Cinc palamosins, amb més gana que seny, i empesos per la força irrefrenable de la joventut, s'embarquen per "fer les amèriques" intentant sortir de l’ensomipent i de la misèria. Aterraran a Las Vegas en el moment del màxim apogeu de la ciutat i comprendran com n'és de dura la vida, i moltes coses més... 

Viuran a salt de mata, trepitjant a vegades la ratlla de la llei, alguns descobriran l'amor i altres l'enyor, i sabran que amb els sicilians no s'hi juga si no és a cartes...i encara!  Aquest és, a grans trets, l'argument de la pel·lícula que, en format de musical i amb pressupost restringit, està rodant Producciones Pumarola S.L., una exempresa del tèxtil en fallida, reconvertida al món audiovisual gràcies a un productor calçasses, a la seva dona ninfòmana, a un director en crisi artística, a un regidor fluix de bragueta, i a tot un repertori d'actors i de tècnics  de difícil classificació.  

Però, com tot en aquest món, si la bossa no sona, tot són entrebancs, que amanits amb el considerable "marro" existent entre els membres de l'equip de rodatge, poden originar una escudella barrejada de difícil digestió. Gespa Teatre ha tingut el privilegi d'assistir en primícia a les primeres sessions del rodatge i us recomana que no us el perdeu. Qui sap com pot acabar aquest embolic!


fotografies

 

 

Idea i guió original de Telma Romaní

 

amb la col·laboració de Jordi Massoni

DIRECCIÓ:

MÚSICA:

COREOGRAFIA:

DECORATS:

VESTUARI:

TÈCNIC SO:

MAQUILLATGE:

TÈCNIC PROJECCIÓ:

IL·LUMINACIÓ:

COL·LABORACIONS:

COORDINACIÓ: 
Carles Garrido 

Martí Camós i Jordi Carreras

Carmina Ruscalleda

Joan Morera, Ferran Gironès, Francesc Tauler, Miquel Alsina

Laura Grassot, Gemma Grassot i Carme Solés

Joan Artigas

Laura Aurora, Encarna Navarro, Margarita Martos, Núria Corredor, Manel Jiménez i Nuri Freixas

Jaume Duch

Pitu Mateu, Quim Duran i Jordi Fuentes

Santi Caner, ACAR, Pep Jové, Tendance Sud, Espais , R&R Escola de ball

Telma Romaní i Janine Gasull

 

 

continuar