Calaix de-sastre...
(de tot i força... i més)

 

 

 

 

6 de juliol de 2019
Dos  actors de GespaTeatre, Jordi Massoni en el paper del rei Creont i Moha Ayaou en el paper del Corifeu, vàren acompanyar a l'escenari l'actriu Laia Marull (Antígona) en un recital poètic i musical que es va celebar a les ruïnes de la ciutat grega d'Empúries, on es va llegir un fragment d'Antígona, de Sòfocles, en traducció de Carles Riba, coincidint amb la presentació de la col·lecció Essencial de l'editorial Bernat Metge. L'acte, organitzat per el MAC d'Empúries i la llibreria Vitel·la de l'Escala,  va ser acompanyat per la música de l'arpista Maria Lluïsa Ibáñez i va comptar amb la presència d'uns 300 espectadors.

 

 

Pompeu Fabra, l'homenot

 

Juny de 2018
BONES NOTÍCIES PELS MALALTS DE TEATRE: S'OBRE L'AULA DE TEATRE DE PALAMÓS.
A les Galeries Carmen, emplaçament de l'antic teatre Carmen, en Jordi Fuentes engega el seu projecte d'Aula de Teatre a Palamós, on s'impartiran cursos i tallers de tot allò que fa referència a les arts escèniques i a la seva diversitat d'aspectes. Un espai diàfan i polivalent serà l'escenari d'aquest nou projecte que neix amb la voluntat d'integrar-se i complementar l'activitat teatral, tan arrelada a Palamós. Molta merda, Jordi!

Sant Jordi 2018

 

Divendres dia 20 d'abril, Gespateatre presenta la lectura dramatitzada de 4 Cartes impertinents de Maria Aurèlia Capmany, dins el marc de la revetlla de Sant Jordi.

Hi intervindran: Isabel Aymerich, Elena Buxeda, Aina Casanovas, Xavi Casanovas, Margarita Flaqué i Isabel Llambrich.
L'acte és a les 20h a la sala polivalent de la biblioteca de Palamós.


Figueres, 27 d'abril 2018 a les 20h.

Acte d'homenatge a M.A. Anglada
al Casino Menestral de Figueres

novembre 2017 GESPA TEATRE
participa als actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 23 de novembre, membres de Gespa Teatre vàren participar als actes organitzats per l'Hospital de Palamós dins del mar del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, llegint fragments de l'obra L'Aquari, de Telma Romaní, relacionats amb el tema de la violència de gènere.


octubre 2017El president de GespaTeatre, Sr. Joan Gasull, fa lliurament al president de la Fundació Vimar, Sr. Claudi Mató, de la recaptació de les dues funcions que Tots eren fills meus va oferir a la Gorga els dies 11 i 12 d'octubre de 2017 a benefici de l'entitat. La recaptació, amb la modalitat de taquilla inversa, va recollir 1.778 euros, que es destinaran a l'amoblament d'un pis tutel·lat per la Fundació, on s'instal·larà una parella de persones discapacitades.

 

 

MANIFEST DE GESPA TEATRE
DAVANT DELS FETS DE L’1 D’OCTUBRE de 2017

Davant dels terribles esdeveniments produïts el passat 1 d’octubre, durant la celebració del referèndum per la autodeterminació en diversos indrets de Catalunya, a causa de la intervenció de les forces de seguretat de l’estat espanyol, Gespa Teatre vol manifestar:

 • Que rebutgem sense pal·liatius la violència indiscriminada i deliberadament desproporcionada exercida per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional en el seu assalt a espais públics i col·legis electorals al llarg del dia 1 d’octubre.
   

 • Que defensem la cultura, la llibertat de pensament i el diàleg democràtic com a únics pilars de la societat justa, pacífica i igualitària en la qual volem viure. 
   

 •  Que des d’un profund dolor, manifestem tota la nostra solidaritat i el nostre suport a les persones i institucions que han patit agressions, vexacions o insults per part d’aquests cossos de seguretat.
   

 • Que instem als estaments internacionals a que exigeixin de l’Estat espanyol els aclariments necessaris per identificar i condemnar els agressors.
   

 • Que exigim als estaments judicials que no es facin còmplices ni encobreixin les actuacions que s’han comès i que tot el pes de la Justícia recaigui sobre els responsables i els seus comandaments.
   

 • Que agraïm al cos de Mossos d’Esquadra, als seus comandaments i a tots els seus agents, l’impecable conducta que han mantingut, malgrat la dificultat de la situació, posant sempre per davant la seguretat dels ciutadans i la preservació de les llibertats democràtiques enfront de la barbàrie, més enllà d’alló legítimament exigible.

Mai més.

GespaTeatre
Octubre 2017


18 de juny de 2017

Després de diversos intents, malmesos per les condicions climatológiques, GespaTeatre va presentar, en col·laboració amb el Museu de la Pesca, una visita teatralitzada al Castell de Sant Esteve, on es vàren escenificar alguns moments històrics relacionats amb aquest indret del Municipi, com la publicació de la Carta Pobla, la batalla de les Formigues o la compra del castell per part de l'aristòcrata rus Alexis Mdivani.
 

18 de maig de 2017

Espectacle literari i musical a l’entorn del mar.

El dia 18 de maig, Dia internacional dels museus, el Museu de la Pesca i Gespateatre oferiran, dins l’espai del mateix museu, un espectacle basat en textos literaris de temàtica marinera.

El repertori anirà a càrrec dels següents actors de Gespa: Elena Buxeda, Àngels Dalmau, Anna Ferrer, Joan Gasull, Jordi Massoni i David Sagrera.

La selecció de textos va des de la cançó popular a la poesia de Joan Salvat Papasseit; de la prosa d’Aurora Bertrana  (en homenatge i reivindicació de l’autora dins l’any Bertrana) a la prosa de Josep Pla; de la sonoritat dels poemes de Josep Maria de Sagarra a la força dramàtica del seu teatre. Poesia, cançó i teatre per celebrar el Dia internacional dels museus dins el marc del Museu de la Pesca de Palamós.

 

21 de juliol de 2017 

Gespa dona el tret de sortida al Carnaval 2017

Actors de GespaTeatre van donar el passat 18 de febrer el tret de sortida al Carnaval d'enguany amb un acte de presentació a la Gorga, protagonitzat pels actors Martí Pàmies, Pep Oliu i Sílvia Mielgo.

 

22 d'abril de 2017

AMB VEU DE GESPA

Lectures literàries per a la revetlla de Sant Jordi.

Dissabte 22 d'abril, a les 20h, la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós i Gespateatre  oferiran un espectacle amb  lectures literàries dramatitzades a càrrec dels següents actors de la Gespa: Pere Andrés, Isabel Aymerich, Marc Boix, Joan Gasull, Isabel Llambrich, Josep Miralles, Neus Olivé i Meli Ramírez.

El repertori de Gespa anirà des de la lectura d’un fragment de Paradisos oceànics d’Aurora Bertrana  (en homenatge i reivindicació de l’autora dins l’any Bertrana) als contes teatralitzats d’Esteve Soler i complementarà la primera part de la vetllada, titulada Amb veu pròpia,  consistent en lectures de textos propis d’autors locals, fetes per ells mateixos.

 
 

El diumenge 12 de juny de 2016, actors de Gespa vàren participat a la Jornada solidària amb els els refugiats sirians amb lectures escollides per a l'ocasió. Una petita contribució per ajudar a prendre consciència del suport necessari a les ONG que treballen sobre el terreny del conflicte.

Com deia Maria Àngels Anglada:
"la veu del cant, si no duu l'alba, trenca
amb llances de claror els camins de l'ombra."
 

 

 

 

Nova edició de La casa de les Gorguetes 2014

EL NOVEMBRE ES VA INICIAR A PALAMÓS LA 18ena EDICIÓ DE LA CAMPANYA DE TEATRE PER A ESCOLARS PEL CURS 2014-2015 QUE APROPA LES ARTS ESCÈNIQUES I LA MÚSICA EN VIU ALS ESCOLARS PALAMOSINS DE I-3 A 6è DE PRIMÀRIA. EN EL MARC D’AQUEST PROJECTE, EL TEATRE HA PRODUÏT UN ESPECTACLE, CONJUNTAMENT AMB GESPA TEATRE, PER A EXPLICAR ALS NENS I NENES D’I-3 QUE VENEN PER PRIMER COP AL TEATRE LA GORGA EL PERQUÈ DEL NOM I QUINES SÓN LES ACTIVTATS QUE S’HI PORTEN A TERME.
La primera sessió de la Campanya de teatre per a escolars, que es porta a terme al mes de novembre, es converteix, gairebé en la pràctica totalitat dels infants de tres anys, en la primera visita que fan a un teatre i, en particular, a La Gorga. Per aquest motiu, l’Àrea de Cultura ha creat i produït l’espectacle
EL TEATRE LA GORGA, LA CASA DE LES GORGUETES. Una obra específica per als infants d’I-3 on prenen contacte amb l’espai, se’ls parla del teatre i de les diferents disciplines que poden venir a veure.
Aquesta producció teatral és idea de l’Àrea de Cultura, està produïda amb la col·laboració de Gespa Teatre i compta amb actors professionals.
Enguany han gaudit de La casa de les les Gorguetes els alumnes d’I-3 de l’Escola Vila-romà, Col·legi La Salle i l’Escola Vedruna, uns 150 nens i nenes de Palamós.

 

FITXA ARTÍSTICA
Idea original
: Teatre La Gorga
Guió:
Teatre La Gorga i David Sagrera
Direcció
: Gespa Teatre
Intèrprets
:
Gorguetes: Mari Àngels Buisach i Anna Casals
La Maga Lola: Andrea Zayas
El poble: Mercè Pujades i Elena Buxeda

Llum i so
: David Sagrera

 

 

 

27 de març 2016
DIA MUNDIAL DEL TEATRE

 

Perquè m’agrada.

És això…. Perquè m’agrada.

Podríem dir.... perquè si, perquè volem, perquè  ens distreu, ens emociona,  ens evadeix, ens ensenya, ens fa reflexionar, ens fa... mes eloqüents, mes valents, mes participatius, mes expressius, mes... humans.  Quan ens trobem tot sembla mes fàcil, mes possible. Som diferents: per un moment, per una estona som altres,  pensem com altres. A vegades ens fa millors persones, a vegades ens fa roïns, a vegades som herois, a vegades covards.

I no busquem fama, ni diners, no ens cal sortir al diari, ni trepitjar catifes vermelles: només amb un copet a l’esquena de tant en tant ja ens sentim pagats, satisfets, premiats.  No ho entendríem com una rutina, com una feina: el dia a dia li trauria aquella màgia, aquella sensació de novetat, de fantasia, ho faria menys intens, mes terrenal.

Perquè és això el que ens sedueix: aquella màgia. El poder de jugar amb les sensacions, amb els sentiments, aconseguir fer “sentir” a qui ens observa, transmetre-li quelcom més que una informació: fer-lo riure, o fer-lo patir, intrigar-lo o emocionar-lo. Aconseguir aquell clic,  aquella espurna màgica d’emocions, aquella connexió gairebé íntima en que et puc fer sentir el que vulgui, i fer-t’ho intens o suau, estàs sotmès a la meva voluntat. I llavors... la catarsi, el final, l’explosió dels sentiments, l’aplaudiment. 

Suposo que m’heu entès, els que en sou afeccionats, els que en sou malalts, els que n’interpretem, els que en veiem, els que n’escrivim, els que en dirigim: tots en fem. Fem teatre amateur.

Per que sí

Per que ens agrada.

 

 Josep Canet i Figueras
(
membre d’un grup de teatre amateur de la coordinadora del Bages)

 

"Ai, homes", darrer treball  de Traca.teatre

Traca.teatre va estrenar el passat 4 d'octubre de 2014 el seu darrer muntatge, "Ai, homes!",
adaptació de l'obra Homes de T de teatre.
Amb una segona funció el 12 d'octubre, el públic va omplir la Gorga per gaudir del treball d'aquesta companyia que ja s'ha fet un nom en el teatre amateur de Palamós.

 

 

LA NIT BLANCA DEL TEATRE ARRENCA AMB FORÇA

A partir d'una iniciativa de l'Àrea de Cultura i Patrimoni es va celebrar el passat 20 de setembre de 2014 la primera Nit blanca del Teatre a Palamós, amb la participació dels diferents grups de teatre amateur de la vila, que varen presentar peces curtes, de 10 a 20 minuts de durada, en un format de proximitat, amb el públic dalt l'escenari i amb taquilla inversa a favor de Càritas. La nit es va cloure amb l'actuació de la companyia professional El carro de Baco, amb la participació de l'actor palamosí Àlex Brull. El públic va omplir els diferents passis i va gaudir de gairebé quatre hores de teatre. Una mostra ben palpable de la bona salut del teatre amateur a Palamós.Una imatge de "La sed", l'espectacle professional
 que va cloure la vetllada, amb la participació
de l'actor palamosí Àlex Brull.


Foto de família dels participants a la 1ª Nit blanca del teatre

 

(clica aqui per veure els vídeos)

 

 

La  Junta de Gespa Teatre  proposa Martí Peraferrer per al premi Arlequí 2014

La Junta de Gespa Teatre celebrada el 22 de juliol d'enguany ha aprovat proposar Martí Peraferrer per al premi Arlequí que convoca la Federació de Grups Amaterus de teatre de Catalunya, per premiar les persones que al llarg de l'any s'han destacat per la seva feina en favor del Teatre amateur. Es aguments presentats han estat els següents:

 • Pel suport de "pedra picada" que està donant als grups amateurs de les comarques gironines des de la direcció del FITAG

 • Per la seva capacitat d'innovació i la decidida voluntat que des del festival els grups gironins tinguem un aparador, un punt de trobada i una eina de formació


El Palamós de Truman Capote
(Gespa i Traca perticipen en l'edició d'un clip de vídeo per promocionar Palamós a la Fira  Seatrade-Med)

 

Renovat el conveni de GespaTeatre amb l'Ajuntament de Palamós

 

 

setembre 2014

Com en anys anteriors s’ha signat el Conveni de col·laboració entre Gespa Teatre i l’Ajuntament de Palamós.  Aquest document recull l’essència de l’estret  lligam entre la nostra Agrupació i l’Ajuntament, a través de l’àrea de Cultura i Patrimoni,  i el suport material, financer i institucional que en rebem. Els associats en podeu consultar el text a l’apartat de documentació.

 

 

 

(Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós, i David Sagrera, president de GespaTeatre, amb el conveni acabat de signar)

 

ELS CADELLS DE GESPA TREPITGEN FORT!

Efectivament, els cadells de Gespa Teatre, Gespa Jove, comencen trepitjant fort. En la seva recent participació en el s premis Buero  de Teatre Jove, promoguts per la fundació Coca-Cola, en Salvi Martí ha estat guardonar com a priper premi a la interpretació masculina en la categoria no escolar a nivell de Catalunya i passa a la fase nacional. Enhorabona, Salvi! (maig 2014)

 

1er. curs de formació per a directors de grups de teatre infantils

Els dies 1, 2 i 3 de juliol de 2014 ha tingut lloc a La Gorga un curs de formació per a directors de grups de teatre infantils, impartit per Jordi Fuentes, dramaturg i director teatral molt vinculat al món teatral palamosí.
Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Àrea de Cultura i Patrimoni i de GespaTeatre i compta amb el reconeixement oficial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

 

 

 

Gespa participa a l'acte de commemoració del bicentenari de l’ocupació de Palamós per les tropes napoleòniques


Gespa va participar el 4 de juliol de 2009 a l'acte de commemoració de l'ocupació de Palamós per part de les tropes napoleòniques. Nuri Pérez i David Sagrera varen actuar com narradors d'un text de Pere Trijueque sobre l'esdeveniment. La representació va ser acompanyada per la música de Dolors Vidal (violoncel) i David Morata (violí) i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Palamós i de la Regidora de Cultura, així com d'un nombrós públic.

Presentació a Vic de la Poesia completa de M. A. Anglada amb participació de dos membres de Gespa

Dos membres de Gespa, l'Àngels Dalmau i en Jordi Massoni, varen participar el dia 4 de febrer de 2010 a la ppresentació de l'obra completa de Maria Àngels Anglada a la llibreria La Tralla, a Vic, ciutat natal de l'escriptora, llegint una selecció de les poesies que en el seu dia es varen incloure al muntatge Els Llavis Closos.  L'acte va ser presentat per el professor Sam Abrams, autor del pròleg i de les notes de l'edició, i per l'hel·lenista Eusebi Ayensa, deixeble d'Anglada i director de l'Institut Cervantes d'Atenes.

MAIG 2011 GESPA TEATRE PARTICIPA EN L'EDICIÓ D'UN CURT PER A UNES JORNADES DE FORMACIÓ PER A METGES DE L'HOSPITAL DE PALAMÓS

Sota la direcció de Josep Serra, un grup de gent de Gespa ha pres part en el rodatge d'un curt sol·licitat per l'Hospital de Palamós per il·lustrar unes jornades de formació per a metges. Els integrants varen representar a malats, metges i infermeres en un curt rodat a les mateixes dependències de l'Hospital

Un espectacle de GespaTeatre homenatja les víctimes de la Guerra Civil de Palamós en el 70è aniversari dels bombardejos de la vila per l'aviació italiana

 

L'espectacle, produït conjuntament per l'Àrea de Cultura i Patrimoni, el SEMP i amb una dramatúrgia dissenyada per David Sagrera i Jordi Massoni, de GespaTeatre, va consistir una lectura dramatitzada de textos de persones que varen viure aquells moments terribles, acompanyats per un muntatge àudiovisual amb material pertanyent a l'Arxiu Municipal. L'acte es va cloure amb la participació de  persones supervivents d'aquells fets, que amb la seva presència a l'escenari, vàren donar un final de gran emoció a la vetllada. (21 de setembre de 2013)

(veure el vídeo)

 

 

LA CERVI ENS FA UN CURSET
L'actriu gironina Cristina Cervià va impartir a la Gorga el mes de setembre de 2008 un interessant curset de dicció per als membres de Gespa al qual han assistit catorze persones. S'ha treballat sobre textos de prosa i de poesia de Josep Carner, de Konstantinos Kavafis i de M. Àngels Anglada.
 

El Doctor Malús ha sortit al diari!

Diu que ha fet una conferència sobre fluids de dubtosa procedència i tot aquest seguit de porqueries de nom llatí impronunciable amb les quals ell trafica.  
No us perdeu -el marranu!- on té ficat el dit!  Sempre hem d'acabar allà mateix? mateix?

VESTUARIHi ha un equip de persones, encapçalat per la Marta Riera i la Carme Solés, que estant posant en ordre el nostre "fons d'armari". Si heu de desfer-vos de peces de roba o de disfresses que us sembli que poden ser d'utilitat per al vestuari de Gespa i voleu cedir-les, poseu-vos-hi en contacte.

 

La Brigada Drapaire de Gespa robant un banc...


 

Per encàrrec de l'Ajuntament de Palamós, tres actors de Gespa varen perpetrar la lectura del pregó de la Festa Major de 2007, en base a un text de Telma Romaní

Les eternes obres del Conchs: 12 anys sense teatre!

de pa riure, amb en Paco Mir

Telma Romaní:
el privilegi de tenir l'autora dins l’equip.

 

Poques companyies de teatre amateur tenen el privilegi de comptar amb una autora “en plantilla”. Gespa és una d'elles.  Efectivament, a partir de la represa de la darrera etapa, l’any 2001, Gespa ve posant en escena obres de producció pròpia, escrites per un dels seus membres: la Telma.  Ja el muntatge "Pastorets, una història diferent", es deu a la seva imaginació: bo i que l’obra era un mosaic de les peces més representatives posades en escena per la Gespa, el fil conductor, l’assaig dels Pastorets  per

part de tres membres “històrics” del grup, va ser idea i creació seva.  L’any següent, amb “Moll, molt moll”, ens va escriure un retaule de la Història de un segle de vida palamosina, amb una norantena de persones dalt de l’escenari que interpretaven prop de 150 personatges.  El muntatge més gran que s’havia fet fins llavors! L’èxit va ser espaterrant i va obrir les portes al creixement del grup.  I com que sempre cal anar a més, a la següent producció–“De pel·lícula!– ens va plantejar nous reptes: teatre musical, més actors, cançons en directe, coreografies, projeccions de vídeo, dinou decorats... La Telma és adrenalina en estat pur.   Belluguet incansable, quan encara no s’ha acabat un muntatge, ja en té tres més en remull.  A banda participa un grapat d’activitats més: teatre infantil, ràdio...  Des de darrera del minúscul taulell de can Morera, on regenta el negoci familiar juntament amb el seu home, treballa febrilment –bolígraf i llibreta!– per posar–nos sobre la taula projectes cada cop més ambiciosos. Val a dir també que sempre ha estat la persona amb una fe més incombustible en les possibilitats de Gespa: quan les circumstàncies en han depassat i el desànim s’ha instal·lat entre els membres de l’equip, la Telma sempre ha estat l’última persona en defallir, amb una confiança absoluta en que ens en sortiríem. 

Les reines del mambo

Gespa compta entre la seva gent amb un recurs del qual no disposa cap altra companyia de teatre amateur (ni cap de professional): les F.F.F., un equip multidisciplinar constituït d’ençà de la TraMviata, el 2005, i que s'ha especialitzat en la preparació de farres, festes i... hosti! Encara no sabem què vol dir la tercera F!
Si seran fantàstiques, que fins i tot tenen club de fans!

entrar al club


Fotos del sopar de La TraMviata a l'Àncora
 

Sopar Carnaval i final Ulls Blaus al Boig per tuMembres de Gespa participen en una producció de TV3

Alguns membres de Gespa han participat recentment en el rodatge d'una producció de TV3, que s'emetrà properament dins de l'espai Estrenes de TV3 amb el títol "Racons de la memòria", dirigida pel veterà realitzador Sergi Schaff. Al peu hi teniu en prova gràfica on podreu observar que la nostra experiència en els envelats (Moll, Tramviata) ha servit per alguna cosa... També les noves promocions de Gespa hi han tingut un paper destacat. El relleu generacional està assegurat!

 
Fira d'entitats 2004 Fira d'entitats 2006
Les perles de l'arxiu
L’equip de l'arxiu ens ha fet arribar una autèntica “perla”. És l'acta d’una reunió de Junta de la Gespa, celebrada el 20 d’octubre de 1975, i és totalment autèntica...No us la perdeu, perquè no té desperdici! Dubtem molt seriosament que entre els papers de Salamanca hi hagi material tan sucós...
aqui

L'any 1972 encara la moral clerical més rància tenia un pes específic determinant en els medis de comunicació. Vegeu si no la crítica apareguda a El Correo Catalán d'un vodevil innocent representat per la Gespa


SUPERSTICIONS al TEATRE

El món de l'escena està ple de manies i de supersticions. En són exemples el desitjar "molta merda", np vestor mai de groc sobre l'escenari o confiar en l'efectivitat d'amulets protectors o rituals previs a la pujada del teló. Cada actor té les seves obsessions, i cada país forja els seus mites. Voleu sabre-ne més coses?
 Cliqueu aquí.

 

La Biblioteca de  Gespa  ja és a la vostra disposició!
Gràcies a l'esforç d'algunes persones, a partir d'ara posem al vostre abast el llistat del fons bibliogràfic de Gespa. Un total de 156 títols que trobareu en un llistat (clicant aquí). Si algú està interessat en alguna de les obres que s'hi relacionen, així com si algú vol fer lliurament de textos de teatre a la Biblioteca, pot posar-se en contacte amb la Neus Olivé
 


ens estimen...

Els cursets d'en Jordi Fuentes

Al llarg d'alguns estius l'Ajuntament de Palamós ha organitzat cursets de Teatre amb participació majoritària de membres de Gespa. Cal fer esment de l’admirable professionalitat i la
infinita paciència d’en Jordi Fuentes, intentant conduir la nostra barca foradada fins a bon port, tot i que fèiem aigua per tots cantons! El primer ’any  vàrem aprendre que, en algun lloc hi tenim un centre. Posteriorment hem après que cal alimentar–lo –“si es que no me come!”– i sobretot, el que hem après és que encara ens queda molt per aprendre... 

2005

2006

 

Sopar a la Cala del Vedell juny 2004

 

Roda de premsa 2004-05
ACTUALITZEU LES VOSATRES DADES

Si heu canviat de correu o bé si no rebeu  informació i en voleu rebre, feu-nos saber el vostre e-mail i us tindrem al corrent de totes les novetats de Gespa

La pissarra

(paraules per pensar, filosofia d'estar per casa)

"Fes tot el que fas com si t'hi anés la vida, perquè - creu-ho - t'hi va."
  (Rudyard Kipling)

"Mai no diguis que has fet allò que no has fet. Mai diguis que no has fet allò que has fet. Mai no deixis passar l'ocasió de dir que estimes a aquells a qui estimes"
 
(Raimon Pànnikar)

"La vida és massa curta per ballar amb homes lletjos" 
 
(Sentit a  Catalunya Ràdio, al "Complot dels oients" d'en Xavier Solà)

"Sempre arribaras a algún lloc - va dir el gat - si camines prou"
   (Lewis Carrol)

"Mai no em desmaio, perquè no estic segura de caure amb elegància." 
   (Marlene Dietrich)

GESPERES A JÒSLIBUT!
L'edició del diari de Girona del dia 24 de setembre publicava aquesta fotografia del rodatge de la pel·lícula "El perfum" que s'està realitzant al Barri Vell de Girona, protagonitzada per Alan Rickman. Sota els parracs i la brutícia hi hem reconegut a dues "gesperes",  que de TV3 ja han fet el salt a la pantalla grossa. I és que som De pel·lícula!

què diuen els diaris?

 

INICI Història de la Gespa Cronologia d'obres què es cou: LA CUINA GespaTub: els vídeos Arxiu fotogràfic