Participació de Gespa Jove a la 1a. mostra de curts. Abril 2021

 

Gespa Jove ho peta a la Mostra de Teatre Juvenil 2019!

Gespa Jove va obtenir un clamorós èxit amb la seva participació a la Mostra de Teatre Juvenil d'enguany el passat 3 de maig amb la representació de l'obra Viral, de Jordi Faura. Dirigides per l'Elisabet Fernández, la Berta Hernández, la Sandra Subirats, la Mireia Fijo, la Maria Pérez, la Marta Cama, l'Èlia Cané i l'Aina Oliu es varen posar a la pell d'un equip de treball de Google, que, en celebrar-se el 25è aniversari de Google, l'any 2023, reben una estranya noia, addicta a la xarxa, per provar en ella una aplicació definitiva que convertirà les persones en part del sistema d'una manera definitiva. Una visió distòpica de la nostra creixent i malaltissa dependència de les noves tecnologies i de les xarxes socials. L'obra ja s'havia pogut veure a la Gorga l'estiu del 2013, interpretada per la companyia Viral, dirigida pel mateix autor i del repartiment de la qual formava part la coordinadora de Gespa Jove, Elisabet Fernández.

Els cadells de la Gespa segueixen trepitjant fort! Felicitats!

 

Gespa Jove participa al Trobadansa 2018 junt amb l'associació Pots

Palamós es vesteix de Dansa i Gespa Jove penja les sabates d’actuar per sortir al carrer a mostrar una altra visió del teatre. 

Només amb el cos i a través de la música, creant un espai on tothom pot expressar i potenciar la seva creativitat. 

Sovint oblidem que podem comunicar i transmetre sense parlar.

Junt amb l’Ass. Pots hem volgut trencar murs. Si vols, POTS!

Gespa Jove estrena coordinadora: a partir d'aquesta nova temporada, els cadells de la Gespa estaran conduits per l'Eli Fernández, que ja els ha guiat en el muntatge El Pati, una producció pròpia estrenada a la Mostra de Teatre Juvenil d'enguany. Molta merda!

"L'espècie humana es troba en un moment crític.
La societat ens imposa, ordena, boicoteja... I nosaltres què fem al respecte ?! RES!
"El Pati" és el lloc on el canvi és possible. Una reflexió sobre el que tenim i el que som.
 L'ésser humà lluitarà contra els seus fantasmes sortint de la seva zona de confort. Jo ja m'he decidit. I tu? "

 

Els més joves de la Gespa, amb la seva nova coordinadora, l'Eli Fernández

 

 

 

 

 


Gespa Jove preparant la Mostra 2017


 

 

Nou éxit de Gespa Jove als premis Buero de teatre Juvenil, promoguts per la fundació Coca Cola

        
 

"K.O. tècnic" s'endú la menció del jurat al millor projecte de creació pròpia en la fase catalana del concurs. Els cadells de Gespa repeteixen l'èxit de l'edició anterior, en la qual  Roger Farrarons va guanyar el premi al millor actor i que enguany ha repetit amb l'obra "El 77", escrita i dirigida per la seva mare, Isabel Martí.

 

 

 

Estrena de 'K.O. Tècnic'

Una nova producció que Gespa Jove estrenarà Dijous 2 d'Abril de 2015 a les 20:30 a la Gorga  en la 25èna edició de la Mostra Juvenil de Teatre de Palamós. Entrada gratuïta. Cal reservar entrada numerada trucant a la Gorga 972602330.

 
Un espectacle al més pur estil de Kickboxing, on una parella de joves lluitaran dalt del ring per mantenir intacte la seva reputació davant del públic assitent. Els seus respectius entrenadors/amics seran crucials per merèixer la victòria final. Els espectadors tindreu un paper decisiu en aquest espectacle. Amb quin equip estas tú?
      
       Alejandro Planas és el Speaker       
       Roger Farrarons és Brad Pit de Gallina
       Maria Boquera és Angelina Julivia Indomable
       Salvi Marti és en Mario, l'entrenador de Brad.
       David Alsina és en Sebas, l'entranador de l'Angelina
       Aina Tauler és Carol,l assistent de l'equip d'en Brad
       Laura Subirats és la Lorena, assitent de l'equip de l'Angelina
       Laura Ros és la Manolina, animadora de l'equip d'en Brad
       Núria Girones és la Rogelia,l'animadora de l'equip de l'Angelina
       Mikel Sánchez és el cambrer neutral

      

Tota aquesta colla d'actors i actrius estan dirigits per la Bel Llambrich i la Neus Hortal.

 

 

Gespa Jove és un grup de teatre amateur compost per nois i noies d'entre 14 i 19 anys, nascut a l'empara de GespaTeatre com continuïtat de les Mostres de Teatre Juvenil i de l'espectacle de final de la Mostra de Teatre Infantil, que des de l'any 2011 va començar a ser protagonitzat per una tria d'actors de la Mostra de Teatre Juvenil sota la direcció de GespaTeatre.  

Interpretant la voluntat dels seus components de donar una continuïtat a la seva afició al teatre, el grup es constitueix formalment a partir de l'any 2013, sota la coordinació de dues membres de GespaTeatre, l'Isabel Llambrich i la Neus Hortal, i aquell any estrenen el seu primer muntatge, "Hormones adol·lescents", adaptació del conegut musical de Dagoll Dagom "T'odio, amor meu", basat en contes de Dorothy Parker, amb un èxit rotund. També aquest mateix any presenten un celebrat espectacle de pirates per la cloenda de la Mostra de Teatre infantil. 

Així doncs, en l'edició de la Mostra de Teatre Juvenil 2014 concòrren amb un espectacle a base de monòlegs, amb el títol de "Monòlegs a la carta". Amb aquesta peça es presenten als premis Buero Vallejo de teatre Jove, promogut per Coca-Cola, on en Roger Farrarons obté el primer premi a la interpretació masculina en la categoria no escolar a nivell de Catalunya També fan regularment col·laboracions amb la companyia "Els cosinets", amb qui comparteixen alguns actors.

Amb la metxa ja encesa, l'any 2014 s'inscriuen al Petit Fitag, on realitzen un taller de la mà de Elisabeth Cauchetiez, professora de la escola de teatre El Galliner, de Girona, entorn d'un fragment del Somni d'una nit d'estiu, de William Shakespeare, amb el títol "La tristíssima i lamentabilíssima història de Píram i Tisbe", que es representa a la Casa de Cultura de Girona el 30 d'agost, i posteriorment a La Gorga, dins la programació de la Nit Blanca del Teatre.

 

Cloenda Mostra Infantil 2013


Participació a la Mostra Juvenil 2014

El grup està format  per:

Aïna Tauler

Alejandro Planas

Àlex Domènech

David Alsina

Laura Ros

Laura Subirats

Maria Boquera

Núria Gironés

Roger Farrarons i

Salvi Martí 

 


Assajos de Hormones adolescents (2013)

ELS CADELLS DE GESPA TREPITGEN FORT!

Efectivament, els cadells de Gespa Teatre, Gespa Jove, comencen trepitjant fort. En la seva recent participació en els premis Buero  de Teatre Jove, promoguts per la fundació Coca-Cola, en Salvi Martí ha estat guardonar com a primer premi a la interpretació masculina en la categoria no escolar a nivell de Catalunya i passa a la fase nacional. Enhorabona, Salvi! (maig 2014)

 


Nit blanca del teatre - 20.09.2014
Gespa Jove - La lamentabilíssima i cruelíssima mort de Píram i Tisbe


Nit blanca del teatre - 20.09.2014
Els cosinets - el 77

       

 

 

 

 

INICI Història de la Gespa Cronologia d'obres GespaTub: els vídeos Arxiu fotogràfic Calaix de sastre La cuina